Svenska Ridtravarföreningen Distrikt Skåne

Då var årets inofficiella utställning genomförd
Då är det dagen efter distrikt Skånes inofficiella exteriöra utställning av ridtravare samt en klass för övriga raser.
Dagen började tidigt för oss funktionärer. Klockan 8 påbörjades förberedelserna och det flöt på bra. Vi lyckades förbereda allt innan de först deltagarna kom. När klockan sen blev 10 gick första ekipaget in till domaren för sin bedömning. Alla i Klass 1 fick sedan sin bedömning innan hela klassen gick in tillsammans för att få reda på sin bedömning och få rosett samt välja ett pris från våra sponsorer som vi är väldigt tacksamma för att vi hade :)
Vi hoppas att våra ansträngningar att få tag i sponsorer och våra rosetter var uppskattade.
 
Alla klasser flöt sedan på bra. Jag, Valery, hade själv en häst att visa. Det var Gift to Europe som distriktets Ordförande, Kristina, äger. Han fick 39p och kom på andra plats i sin ålder. Sedan återgick jag till mina funktionärsuppgifter.
 
Sista klassen för dagen var klassen för övriga raser. Och det var verkligen en blandning, Ridponny, ardenner, halvblod samt en appolosa.
 
Klockan 13.30 var sista ekipaget bedömt och vi kunde runda av dagen. Vi var väldigt nöjda och lättade att dagen flutit på utan några problem.
 
Ett väldigt stort tack till alla funktionärer. Ett speciellt stort tack till Emelie, Emelie och Cornelia som utan några förberedelser ställde upp och hjälpte oss <3
 
Vi tackar alla som deltagit med era fina hästar. Vi hoppas att vi ses vid några av våra andra evenemang under året och igen til nästa utställning :)
Här följer lite bilder från igår.