Svenska Ridtravarföreningen Distrikt Skåne

Ett väldigt stort tack till våra sponsorer
 
Då var årets inofficiella utställning genomförd
Då är det dagen efter distrikt Skånes inofficiella exteriöra utställning av ridtravare samt en klass för övriga raser.
Dagen började tidigt för oss funktionärer. Klockan 8 påbörjades förberedelserna och det flöt på bra. Vi lyckades förbereda allt innan de först deltagarna kom. När klockan sen blev 10 gick första ekipaget in till domaren för sin bedömning. Alla i Klass 1 fick sedan sin bedömning innan hela klassen gick in tillsammans för att få reda på sin bedömning och få rosett samt välja ett pris från våra sponsorer som vi är väldigt tacksamma för att vi hade :)
Vi hoppas att våra ansträngningar att få tag i sponsorer och våra rosetter var uppskattade.
 
Alla klasser flöt sedan på bra. Jag, Valery, hade själv en häst att visa. Det var Gift to Europe som distriktets Ordförande, Kristina, äger. Han fick 39p och kom på andra plats i sin ålder. Sedan återgick jag till mina funktionärsuppgifter.
 
Sista klassen för dagen var klassen för övriga raser. Och det var verkligen en blandning, Ridponny, ardenner, halvblod samt en appolosa.
 
Klockan 13.30 var sista ekipaget bedömt och vi kunde runda av dagen. Vi var väldigt nöjda och lättade att dagen flutit på utan några problem.
 
Ett väldigt stort tack till alla funktionärer. Ett speciellt stort tack till Emelie, Emelie och Cornelia som utan några förberedelser ställde upp och hjälpte oss <3
 
Vi tackar alla som deltagit med era fina hästar. Vi hoppas att vi ses vid några av våra andra evenemang under året och igen til nästa utställning :)
Här följer lite bilder från igår.
 
Mötesprotokoll 6 maj
Mötesprotokoll 6 maj i hos Kristina Lind i Sjöbo:
 
Allt planerades inför utställningen. Alla arbetsuppgifter fördelades ut på Kristina, Valery, Margareta och Annika.
Vi blir ca 7-8 funktionärer och det tror vi att vi klarar oss på.
Ekonomiskt ser allt bra ut
Kristina och Margareta letar lite till efter fotograf. Annars tar styrelsemedlemmarna blandade bilder under dagen
 
Vi ska försöka anordna ett medlemsmöte innan midsommar för att informera om eventuella förändringarna som blir nästa år.Annika kollar lite lokaler.
 
Uteritt i Snogeholm planeras till 5/6. Kristina kollar upp parkering.
 
Vi vill försöka anornda Pay and Jump i augusti/september. Bökebergs arena i Svedala är kontaktade och erkar intresserade. Dock kunde de inte ge något svar i nuläget då de precis tagit över arenan.
 
Vi vill försöka anornda Pay and Ride i September
 
Försöka anordna uteritt i oktober
 
Margareta kollar om vi kan hyra körbana i Åstorp. Om vi kan få rida på deras körbana samt i skogen.
 
Vi beslutade att vid föreningens uteritter vill vi inte tvinga ryttarna till att ha hjälm. Vi kommer i inbjudningar skriva att hjälm rekomenderas och att ryttare deltar på egen risk, vilket innebär att Svenska Ridtravarförbundet som arrangör inte tecknar någon försäkring för de som kommer. Därför ska de se över deras olycksfallsskydd.
Vi anordnar öppna uteritter där vem som helst får komma och rida på en allmänn ridstig.
 
Vi väljer att inte lägga några pengar på profilering under 2016 då vi inte vet vad som händer 2017. Vi kommer därför hålla oss till sånt som vi själv kan skriva ut.
 
Inget nytt möte planerades in.
 
Sekreterare: Valery